CSGO - Ressourceholdet

Dette er et hold, for de spillere der trives bedst i mindre grupper. Holdet består af 5 spillere, og der vil være en træner til stede med pædagogiske kompetencer. Det er af en times varighed, og der vil blive taget hensyn til de forskellige forudsætninger.

Inden du tilmelder dig, skal du have læst vores Terms of Service. Dette er en forudsætning for indmeldelse i Jyllinge eSport. Du finder dem her:

• Spillerne har ansvaret for computere og udstyr i klubben. Bliver disse skadet eller ødelagt og vedkommende er ansvarlig for dette, skal vedkommende betale erstatning for det ødelagte. Er vedkommende under 18 år, har forældrene ansvaret for erstatningen. Erstatningen skal ske indenfor 14 dage.
  • Uacceptabel opførsel tolereres ikke, og vil medføre øjeblikkelig opsigelse, og minimum 3 måneders karantæne fra klubben.
    • Med uacceptabel opførsel menes bl.a. mobning, trusler, vold, chikane, tyveri, hærværk, bevidst overtrædelse af Covid-19 retningslinjerne.
    • Trænerne har ret til individuelt at afgøre hvad der er uacceptabel opførsel.
  • Der må under ingen omstændigheder ændres indstillinger på computeren. Overtrædes dette, vil der først komme en advarsel, derefter øjeblikkelig opsigelse af medlemskabet.
  • Brug af snyd i klubregi, vil medføre karantæne i minimum 1 måned.

• Trænerne har ret til individuelt at afgøre hvad der er uacceptabel opførsel.
  • Brug af snyd i klubregi, vil medføre karantæne i minimum 1 måned.