Pigeraketten havde 18 passagerer i Jyllinge.

02. maj 2016 kl. 15:06
I Danmark spiller knap 29.000 piger fodbold, en kurve der heldigvis er stigende og for at sikre at kurven er stødt stigende, har DBU udviklet pigeraketten, der er en hyggelig dag i fodboldklubben kun for piger. En masse samarbejdsøvelser, forskellige boldspil og socialt samvær er det dagen handler om, og selvfølgelig også en masse løb og leg.

En masse glade og friske tøser havde taget fodboldstøvler eller kondisko på for at deltage i årets Pigeraket på Spraglehøj. Efter 3 timers rejse rundt i galaksen, med fodbolden som fast følgesvend, kunne pigerne vinke farvel til pigeraketten for i år.

Jyllinge FC ønsker at involvere endnu flere piger i klubben, og fodbolden generelt, og derfor var det for klubben en naturlig ting igen i år at deltage i DBU’s pigeraket tiltag. Med Claus Blom som ansvarlig for afviklingen på dagen, og med stor hjælp fra trænere i pigeafdelingen i Jyllinge FC; Lars Bai, og Martin Kjærgaard samt 4 piger fra klubbens årgang 2004 piger, kunne dagen ikke have forløbet bedre.
Derudover skal lyde en tak til de forældre der kom og støttede op om tiltaget, og som hjalp med stationerne og med at tage frem og tilbage.

Efter at have fløjet rundt i galaksen mødtes pigerne og forældrene i klubben, hvor der blev spist toast, chokolade og drukket en kop kaffe imens at pigerne fortalte om alle de sjove ting de havde i løbet af dagen.

Tusind tak til alle hjælperne og de piger + forældre der deltog i pigeraketten.