Succesfuldt trænermøde

07. november 2019 kl. 14:25

Tak for en skøn aften 🙏💪😀

35 af klubbens trænere deltog i Trænermødet her til aften. Her fik vi hilst på hinanden og budt nye trænere velkommen i ‘det store team’, der driver klubben. Aftenens tema var Jyllinge FC’s fodboldpolitik, som udkommer i en revideret udgave - og der var mange super input, som nu tages med.

Der blev drøftet alt mellem himmel og jord fra fodboldpolitik i praksis på banerne, talentudvikling, træning på tværs af årgange, planer for fælles klubture, E-Sport, træningstøj, Målmandsakademi, inspirationstræninger og meget andet.

Masser af energi og et stærkt grundlag at arbejde videre fra. Vi er ikke ‘kun’ enkelte hold og årgange. Vi er en fælles klub ❤️

Det er simpelthen en gave at have så mange indsjæle samlet et sted. På Bestyrelsens vegne siger vi tusinde tak til alle, der deltog - og også til jer, der var forhindret, fordi I sammen gør en kæmpe forskel hver eneste uge 🙏.

Fodboldpolitikken kommer i en opdateret udgave snarest og der udsendes også. info om aktiviteter mv.

Vi håber at se jer alle til Nytårskuren i januar 👍.