Forårssæsonen skydes i gang lørdag den 7. april

image Oliver Bjergvang - Kampens profil HS1
05. april 2018 kl. 22:34
Kampens profil og kampens sponsor

Kampen profil:

Denne Kamps profil er Oliver Bjergvang, Oliver har i sidste sæson været bosat på Bornholm, men er nu vendt hjem og indgår i Jyllinge FC’s senior 1 truppe. Jeg har haft Oliver til en lille snak om hans mål for sæsonen, hvorfor han har valgt Jyllinge FC og hvor han har spillet før:

Navn : Oliver Bjergvang

Alder: 24

Position: Midterforsvar

Hvor lang tid har du samlet spillet i Jyllinge FC?

Jeg har været i klubben i 7-8 år.

Hvilke klubber har du ellers spillet i?

Jeg har spillet i Egedal og FC Roskilde

Hvad er dit mål for dette forår?

Målet med dette forår er at ingen kommer igennem vores forsvar og at vi holder nullet i alle vores kampe. Jeg ser at vi rykker op og forsvare vores første plads!

Hvorfor Jyllinge FC?

Jeg spiller i Jyllinge, fordi der er et godt sammenhold og fordi det er en fodboldklub i udvikling. Derudover kan jeg se potentiale i klubben, vi er lige nu, en klub i modningsfasen og derfor er vi langt fra vores højste niveau og jeg vil være med til at bringe Jyllinge FC frem i rækkerne. Jeg ved at vi kan komme op og lege med de store drenge i serie 2/1 og muligvis Sjælland serien hvis alle er indstillet på det!

Kampens sponsor:

Viking Container & Kran er denne kamps sponser og er en ny lokal sponsor der kom til Jyllinge FC i december 2017. De har støttet vores klub med sponsorat til vores herre senior 1.

Viking Container & Kran leverer container til privat og erhverv, og har dygtiggjort sig inden for entreprenørkørsel i henhold til kranbiler vognmandskørsel.