Menu

Jyllinge spillede uafgjort for tredje kamp i træk

image
Pelle
20. oktober 2014 kl. 16:29
Topkampen mellem rækkens nr. 1 og 2 endte målløs, da Jyllinge og BK Friheden spillede 0-0 på Avedøre Stadion i en kamp med masser af chancer.

Kampfakta:

BK Friheden 0-0 Jyllinge FC

Målscorer(e):

Udvisninger:

-        Simon Birksø: Gult Kort/10 min.

Opstilling:

Morten Nielsen

Jonas "Børge" Linde - Mark Schütt Hansen - Jesper Pedersen - Pelle Imlau-Jeppesen(c)

Andreas Wihlborg - Lars Henriksen -  Phillip Adolphsen - Martin Ravn

Martin Christensen

Christian Køhlert

Bænk:

-        Nicklas "Lebron" Petersen

-        Kasper Krause

-        Simon Birksø

Referat:

Efter flere dage med tung regn var topkampen flyttet kunstgræs på Avedøre Stadion. Et underlag der normalt passer Jyllinges teknisk velfunderede spillere godt. Dog var det BK Friheden der åbnede kampen med mest boldbesiddelse. Umiddelbart virkede det til, at hjemmeholdet havde lagt en god taktik mod Jyllinges defensiv. To boldsikre angribere; en høj, hurtig og teknisk god spiller, og en mindre og mere bevægelig angriber, dog med samme kvaliteter. Dog havde Friheden problemer med at skabe chancer i etableret spil, og de fleste chancer for begge hold blev i kampens åbning skabt på omstillinger. De største tilbud i første halvleg tilfaldt dog Jyllinge. Efter godt et kvarters spil lignede det utvivlsomt et straffespark til gæsterne begået mod Christian Køhlert, men dommeren valgte uforståeligt ikke at pege på pletten. Spillet fortsatte med at bølge frem og tilbage, mens Jyllinge arbejdede sig bedre ind i kampen. Der var store tilbud til flere Jyllinge spillere, men symptomatisk for kampen, så ville bolden simpelthen ikke i mål. Fra 2. halvlegs start blev Jyllinge mere boldstyrende, og skabte flere flotte og gennemspillede angreb. Friheden lurede dog konstant på kontra, og de skabte flere farlige situationer på omstillinger, grundet de mange spillere Jyllinge ofrede i offensiven. Midt i halvlegen fik Andreas Wihlborg én af kampens største chancer. Alene med målmanden sendte den ellers knivskarpe kantspiller bolden på ydersiden af stolpen. Kampens absolut største chance fik Lars Henriksen dog med godt 10 minutter igen. Efter en god skudfinte bagom en modspiller, fik han dog desværre sendt bolden et godt stykke forbi målet. Få minutter senere blev Jyllinge reduceret til ti mand, da indskiftede Simon Birksø kom alt for hårdt ind i takling. Hjemmeholdet formåede dog ikke at udnytte overtallet, da de selv fik en mand udvist få minutter efter. I en kamp med et hav af chancer, kunne ingen dog få bolden puttet det sidste stykke over stregen. STORT TILLYKKE til Morten Nielsen med de 30 år - fødselaren var en sikker sidste skanse og blev fortjent tildelt titlen som kampens spiller.
Resultatet betyder, at Jyllinge rykker ned på tredjepladsen, dog kun ét point efter førerholdene. Sidste kamp i halvsæsonen er hjemme lørdag d. 25 kl 15.30 mod BSF, og hvis målet om oprykningen skal vedligeholdes er det kun en sejr der tæller for Jyllinge. Så kom op og støt drengene til den sidste kamp i denne omgang. 

Reaktioner:

-         Træner Rene Kristensen: "Endelig fungerede spillet efter to mindre gode præstationer. Vi spillede hurtigere og kæderne hang bedre sammen. Vi burde føre med 2-3 mål ved pausen, men de små marginaler var ikke på vores side. I anden halvleg kom Friheden mere med i spillet og tilspillede sig to store chancer, som vores målmand Morten Nielsen klarede. Vi havde dog selv rigeligt med chancer til at afgøre kampen, men mangel på kvalitet og lidt held gjorde, at vi ikke scorede. Kampen spiller blev fødselaren og målmanden Morten Nielsen. I dag tager han to friløbere, var god i rummet ude i feltet og sikker i alle indgreb. Vi siger tillykke med de 30 år til Morten og håber ikke kammeraterne er alt for hårde ved ham i aften. Vi skulle gerne have en sejr i sidste kamp på lørdag kl.15.30 hjemme mod BSF fra Ballerup."

-         Pelle Imlau-Jeppesen(c): "Jeg synes, det var en flot spillet kamp. Begge hold spillede god fodbold. Vi stod godt i forsvaret, men Friheden fik alligevel tilspillet sig en del chancer. Uafgjort må siges at være et fair resultat, selvom kampen godt kunne være blevet 5-5; for tilskuernes skyld. Vi holder igen nullet, har lukket færrest mål ind i rækken, og vi er det eneste ubesejrede hold i rækken, så det er meget positivt, da defensiven skræntede meget i sidste sæson. Men det er selvfølgelig for dårligt med alle de uafgjorte kampe. Vi er nødt til at være mere kyniske, hvis vi vil tilbage i Serie 1."

 

Kampens spiller: Morten Nielsen