Menu

Kampdag lørdag den 4. november kl. 14

image Stillingen i pulje 6
02. november 2017 kl. 15:42
Kom og støt vores bedste herre senior hold!

Kampdag lørdag den 4. november kl. 14.00, på Kunststofbanen

 

Jyllinge FC  vs. Ballerup BK

Kom og støt Jyllinges bedste herre senior hold i bestræbelserne på at rykke en række højere op til sommer.

I sidste kamp blev det et skuffende 2-2 resultat på udebane mod Albertslund, hvor spillet og indstillingen absolut ikke var det bedste. Så spillerne og hele holdet er ekstra tændte på at levere en god og sidste indsats her i efterårsturneringen.

Drengene har overordnet set leveret en formidable indsats hele efteråret og er indtil videre gået sikkert og ubesejret igennem serie 4. Det til trods for at flere af spillerne har været plaget af skader igennem sæsonen og at de fodboldmæssigt stadig er meget unge.

I kampen mod Ballerup bliver der mulighed for at stifte bekendtskab med to tidligere superliga spiller, når Newroz Dokan og Rajko Lekic, gæster Spraglehøj.

Newroz har tidligere spillet for B93, Køge og FCK. Rajko Lekic er kendt for sin tid i Silkeborg, men også OB, Esbjerg og FC Roskilde har haft den målfarlige angriber på holdkortet.

Kampen bliver afviklet på kunststofbanen, og der vil som altid være mulighed for at købe en grillet frankfurter med brød og noget læskende at skylde halsen med.

Da dette er holdet sidste kamp for efteråret, og at drengene skal holde afslutningsfest efter kampen, kan vi garantere for et top motiveret og engageret hold der går på banen mod Ballerup.

Slå derfor et smut for Spraglehøj og gi drengene den sidste støtte, inden vinteren rammer for alvor og de mange kilometer på landevejen skal tilbagelægges til vintertræningen.

God kamp til alle