Trænerteamet omkring senior-truppen, takker af for denne gang.

Casper Boe Jensen
14. november 2016 kl. 10:59
René Kristensen, Torben Rafn og Henrik Vestergaard, stopper efter 5 år som en del af teamet omkring Senior. Bestyrelsen vil gerne på klubbens vegne takke alle 3 for den store indsats de har ydet for Jyllinge FC igennem årene.

Rene Kristensen, som har været cheftræner for Senior 1, har været en del af Seniors rejse fra serie 3, op til serie 1, og kom til på et tidspunkt hvor Senior-truppen havde brug for en stærk trænerprofil.

Torben Rafn, som i en periode også var cheftræner for Senior 1, har i årene i samarbejde med René ageret målmandstræner og assistent, samt været en integreret del af alle træninger. Torben har desuden været et stort samlings-punkt rent socialt, og har sat en ære i at afholde sociale arrangementer.

Henrik Vestergaard, har været i klubben i mange år, senest omkring senior, primært med ansvar for Senior 2. Henrik nyder stor respekt fra drengene på holdet, og Henrik har gjort en forbilledlig indsats for at sikre at senior 2 kunne bevares, og at drengene følte sig velkomne.

Tusind tak for indsatsen til de 3 herrer.

Jyllinge FC's Sportsudvalg er allerede nu igang med at kigge på afløsere, og de er i denne forbindelse igang med at afholde interviews med relevante kandidater. Har man lyst til at høre mere om muligheden for at blive en del af trænerteamet omkring Senior-truppen, er man velkommen til at kontakte Formand for Sportsudvalget, Brian Ditlev på brian_ditlev@dell.com eller Formand i Jyllinge FC, Rene Dalskov på formand@jyllinge-fc.dk