Brøndby IF Kvinde Elite

Jyllinge FC og Brøndby IF Kvinde Elite har 1. august 2015 indgået en samarbejdsaftale dækkende kvinde/pige fodbold.

Det overordnede formål med dette samarbejde er, at styrke begge klubbers muligheder for at skabe et attraktiv og interessant pige/kvinde fodboldmiljø både på og udenfor banen. Dette skal bl.a. sikre en udviklende pige ungdomsafdeling i begge klubber. Samarbejdet skal også sikre et klubfællesskab på såvel sportsligt som kommercielt niveau, hvor der udvikles initiativer til aftaler om eks. både fælles træningsseancer og støtte omkring events/arrangementer.

Aftalen skal ses som et led i Jyllinge FC’s fastholdelsespolitik, og aftalen bidrager i denne henseende med inspiration fra Brøndby IF, samt konkrete erfaringer fra en af Danmarks største pige/kvinde afdelinger. Ligeledes er aftalen med til at ”hæve overliggeren” for, hvad Jyllinge FC kan tilbyde i pige/kvinde afdelingen, og aftalen er derfor en del af Jyllinge FC’s ambitioner om at være fodboldklubben for alle.

Læs den fulde pressemeddelelse her