FC Roskilde

Jyllinge FC og FC Roskilde har 30. august 2015 indgået en samarbejdsaftale dækkende drenge/herre fodbold.

Dette samarbejde skal være med til at sikre begge klubbers forsatte udvikling. Jyllinge FC ser samarbejdet med FC Roskilde som en mulighed for at hæve overliggeren for talentarbejdet i klubben, og FC Roskilde tror på at Jyllinge FC kan være med til at bidrage til talentmassen i FC Roskilde.

Som en del af samarbejdsaftalen får Jyllinge FC mulighed for at arrangere klubture til hjemmekampe og træninger i FC Roskilde, et tiltag for at skabe en større samhørighed imellem de to klubber.

Blandt initiativerne, som skal være med til at udvikle Jyllinge FC’s talentarbejde, er at Jyllinge FC vil have mulighed for at trække på FC Roskildes T+ træner, samt FC Roskildes erfaringer og kompetencer med talenttræning i et elitemiljø.

Se den fulde pressemeddelelse her