Menu

CSGO - Team 4 (4.-5. klasse)

Dette hold er for alle, nybegyndere som erfarne. Det er af 2 times varighed, og der vil være træner tilknyttet (6 timer om måneden).

Har du lyst til at spille CS:GO i en klub, med fokus på avanceret CS:GO på alle niveauer, personlig udvikling, et godt fællesskab, og masser af hygge både i klubben og uden for klubben på vores Discord? Vi har hold i alle aldre, begyndende fra 4. klasse til oldboys, hvor vi har plads til alle niveauer.

Lyder det interessant kontakt os endelig, og hør mere! Du kan finde os på:

Facebook: www.facebook.com/jyllingeesport/
Instagram: www.instagram.com/enordicesport/
Telefon: 28 86 32 67

Så får vi en uformel snak om hvilket hold der passer bedst til dig, og hvordan du bedst kommer igang i klubben.

Vi holder til på Spraglehøj, og holdene spiller typisk mellem 16.30 til 21.00, af to timers varighed. Prisen er 350 kroner om måneden, og ud over CS:GO i klubben, får man også adgang til vores Discord-server, hvor vi spiller meget på kryds og tværs af holdene i vores fritid, både med hygge-CS, interne 5v5 kampe, Faceit, og god stemning og flinke teammates, der tit er klar på at spille med hinanden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jyllinge FC eSport Team

Inden du tilmelder dig, skal du have læst vores Terms of Service. Dette er en forudsætning for indmeldelse i Jyllinge eSport. Du finder dem her:

  • Spillerne har ansvaret for computere og udstyr i klubben. Bliver disse skadet eller ødelagt og vedkommende er ansvarlig for dette, skal vedkommende betale erstatning for det ødelagte. Er vedkommende under 18 år, har forældrene ansvaret for erstatningen. Erstatningen skal ske indenfor 14 dage.
  • Uacceptabel opførsel tolereres ikke, og vil medføre øjeblikkelig opsigelse, og minimum 3 måneders karantæne fra klubben.
  • Med uacceptabel opførsel menes bl.a. mobning, trusler, vold, chikane, tyveri, hærværk, bevidst overtrædelse af Covid-19 retningslinjerne.
  • Trænerne har ret til individuelt at afgøre hvad der er uacceptabel opførsel.
  • Der må under ingen omstændigheder ændres indstillinger på computeren. Overtrædes dette, vil der først komme en advarsel, derefter øjeblikkelig opsigelse af medlemskabet.
  • Brug af snyd i klubregi, vil medføre karantæne i minimum 1 måned.
Luk