Menu

Piger 2005

Velkommen til Jyllinge FC – pige U14

Vi er en trup på 30 friske og glade piger der elsker at spille fodbold. Vi er seriøse og koncentrerede når vi træner og vores målsætning er at vi hele tiden skal forbedre os – både til træning og i kamp. Vi vægter det sociale højt og herigennem styrker vi vores sammenhold så det er sjovt og inspirerende at komme til træning. Det skal være sjovt og udviklende at spille fodbold hos os – men vi spiller altid for at vinde!

På Jyllinge FC pige U14 er vi en god blanding af etablerede spillere og nybegyndere så uanset niveau er der altid plads til dig. I vores nuværende opsætning har vi et 11-mandshold og et 8-mands hold tilmeldt DBU turnering så alle får mulighed for at spille kamp tilpasset deres niveau.

Vi laver en masse sociale aktiviteter på holdet bl.a. fællesspisning, overnatning med træningsweekend, deltagelse i nationale og internationale fodboldturneringer og meget mere. Fællesnævner for vores aktiviteter er hygge, samvær og ikke mindst sammenhold.

Har du lyst til at blive en del af vores sammenhold og spille fodbold i en fantastisk fodboldklub med stor fokus på pigefodbolden så vil vi glæde os til at byde dig velkommen hos os!