Menu

Pigefodbold med vind i sejlene!

image U13 pigerne og trænere
08. november 2017 kl. 11:38
05/06 pigerne sluttede sæsonen af til tops

05/06-pigerne slutter forårssæsonen helt til tops 

Store resultater skabes igennem hårdt arbejde, viljen til at ville og ikke mindst samarbejde. Efter en sæsonstart med mange nye ansigter i truppen, lagde 05/06-pigerne fra Jyllinge FC godt fra land i puljen med 3 sejre og en målscore på 12-3. Nye som gamle venskaber pigerne imellem var lagt, og hårdt flid på træningsbanerne gav pote. Den gode sæsonstart gav selvtillid og bar dem ubesejret helt hen til tredje sidste spillerunde, hvor pigerne måtte lide et 1-0 nederlag, som gjorde ondt! Men som man siger, gør modstand én stærk, og det viste pigerne ved at rejse sig og vinde turneringens to sidste kampe med en overbevisende målscore på 6-1.

Forløsningen kunne skimtes i øjnene på alle piger, da slutfløjtet lød i den sidste kamp mod Kalundborg. Med en 3-1 sejr i bagagen og et mesterskab i hus, var det tid til at lade børnechampagnepropperne sprænge og det helt store mesterskabsbrøl lyde. En ekstra lille pote var at se tre Jyllinge FC piger på topscorerlistens top3 med henholdsvis 10, 8 og 6 mål!

At vinde er godt – men at vinde som et hold er bedst! Og det var lige præcis det som 05/06-pigerne fra Jyllinge FC gjorde!

Et stort tillykke til alle bag holdet, trænere, spillere, forældre. På bestyrelsen og forretningsførerens vegne skal der lyde et stort tillykke.