Så er det afgang til Sejs og REMA1000 CUP 2017

Lars Bai Jensen
22. juni 2017 kl. 23:04

Når skolen ringer ud til sommerferie står 81 forventningsfulde Jyllinge FC spillere klar på Spraglehøj til at tage afsted med bus til REMA 1000 Cup, en fælles klubtur for U10-U13, nu for 3. gang.

17 trænere og ledere står ligeledes klar til at hjælpe de i alt 8 hold, der skal kæmpe for at nå til tops, og ikke mindst have det rigtigt sjovt.

Forude venter 5-6 kampe for hvert hold frem imod søndagens præmie overrækkelse. De tidligere år har Jyllinge FC formået at være på podiet i flere rækker, mon ikke vi kan gøre det igen.

Stævnet er for alle, og der er derfor både finalerunder for de der gør det bedst lørdag, og de som slutter længerede ned i puljerne. Uanset hvad får alle spillet en masse fodbold og hygget sig i logiet og på banerne på tværs af holdene.

Vi glæder os til en super Klubtur 2017. GOD TUR og vi håber på godt vejr og ønsker jeg al mulig held i jeres kampe.

Du kan læse det officielle program ved at klikke her