Menu

Nytårskur

image
25. januar 2018 kl. 15:28
Første søndag i januar afholdte Jyllinge FC den årlige nytårskur

Traditionen tro afholdte Jyllinge FC nytårskur, for klubbens trænere og ledere første søndag i januar, her var vi samlet til hyggeligt samvær, god mad og masser af fodboldsnak.

Efter lidt spisning, skulle Michael Talchow, Bestyrelsesformand, se tilbage på året der er gået i Jyllinge FC.

2017 år præget af forandringer og fornyelse, både på banerne og udenfor. I foråret 2017 blev de 3 nye, og længe ventet, baner indviet og kunne tages i brug. Det har været en lang proces, ikke helt uden problemer, men når vi ser på slutresultatet, så har det været det hele værd.

I juli blev der konstitueret en ny bestyrelse, og vi synes, at vi har fået et godt fodfæste. Jyllinge FC skulle have ny formand, da René Dalskov i starten af juni meddelte, at han gik på standby fra formandsposten indtil efter sommerferien - for at fokusere på arbejdet og familien. René har fået nyt arbejde, som kræver hans fulde tilstedeværelse, hvorfor han valgte at trække sig fra bestyrelsen.

Bestyrelsen ser nu således ud: Michael Talchow tiltrådte bestyrelsesformandsposten, Tonny Fredriksen er næstformand og yderligere består bestyrelsen af Dorte Hermansen, Jonas Pedersen og Jacob Sølling.

Der er har været noget oprydning, specielt i kontingenterne, og her har Jonas Pedersen, ydet en stor indsats, så tak for det. Vi føler nu at der styr på dette område og bestyrelsen glæder sig til fortsat at gøre en positiv forskel, for vores dejlige fodboldklub.

2017 var året hvor at Jyllinge FC ansatte Cecilie Krause som klubbens nye forretningsfører, efter at Carsten Bjørke sagde ja til nye udfordringer i Køge Boldklub.

Vi har i 2017 også forsøgt os med en stor indsats for at skabe klubliv i Jyllinge FC, og her har Bestyrelsen valgt at kiosken skulle holde mere åbent, når der spilles kampe i klubben. Dette tiltag, skal drives af frivillige forældre fra alle vores hold i Jyllinge FC og vi synes at der er blevet, taget godt imod tiltaget. Ydermere fik vi søsat fællesspisning for spillere og forældre, og det synes vi har været en succes, derfor fortsætter vi med arrangementerne i 2018, første gang bliver tirsdag d. 27. og onsdag den 28. februar 2018.

2017 var også året, hvor pengene var små og derfor har bestyrelsen måtte sige nej til mange ting, heriblandt også uddannelse af trænere. Michael berettede at Jyllinge FC endte med et POSITIVT regnskabsresultat og glædet sig over at kunne meddele at, bestyrelsen har afsat penge til igen at kunne uddanne vores mange dygtige trænere. Ydermere er der søsat målmadstræning, første gang er den 18/2-18 og der vil følge flere datoer. Vi glæder os til at følge dette tiltag, som længe har været efterspurgt.

Tidligere valgte Bestyrelsen at nedsætte et tur-udvalg, der skulle se på mulighederne for klubture. Dette udvalg er pt ikke oppe og køre, men Cecilie Krause, vil nu, med støtte fra Lars Bai, samle stafetten op og det udmønter sig i to ture i 2017, Rema 100 CUP og Lunderskov cup. Der vil blive holdt møde om disse to ture i januar.

I 2017 havde Jyllinge FC endnu engang udsolgt på fodboldskolen, 120 børn deltog i løbet af ugen, og vi kunne endnu engang se tilbage på en uge afviklet, med stor succes. Derfor afholdes der igen i 2018 fodboldskole på vores fine anlæg. Stor tak Simon og Ulrik som igen i 2018 vil være tovholdere på dette arrangement.

I 2017 fik vi afholdt Jyske 3-bold og det må siges at være en succes. Jyllinge blev placeret på Danmarkskortet og selvom det krævede blod sved og tårer, så lykkedes det, fordi den frivillige indsats var stor. Så tak til alle jer der var med til at gøre det til en succes.

Årets træner:

 år havde det igen været muligt for Jyllinge FC's trænere at indstille kandidater til bestyrelsen, og vi kan måtte konstatere at mængden af indstillinger, var lidt beskedent. Der var dog kommet meget kompetente kandidater i spil og derfor var vi meget glade for at kunne tildele prisen til en træner der i 2017 havde gjort en forskel. Tonny fik i år æren af at give årets træner til Martin Andersen(træner for 2005 drenge), der meget i tråd med tankerne om fremtiden i Jyllinge FC, ikke blot har gjort en kæmpe indsats for sine egne drenge, men også for klubben som helhed.

Motivationen bag nomineringen, og derfor også kåringen, omhandlede at denne træner gør en ekstraordinær indsats for sit hold, og specielt i arbejdet med at give holdets spillere et socialt holdepunkt og se klubben som en helhed yder personer en stor indsats. Derudover har Martin haft flere udfordringer med at samle en årgang op, hvor der har været forskellige problemstillinger og når vi ser på årgang 2005 drenge, så kan vi konstatere at det er lykkedes med i utrolig flot stil.

Martin Andersen modtog prisen, til sin egen store overraskelse, tage imod det traditionsrige sølvfad. Martin valgte at bruge lejligheden til at takke de mange forældre, spillere og specielt frivillige i hans årgang der altid støtter op og giver en hjælpende hånd. Han fortalte at hans tilgang til sit trænervirke, er at møde drengene i øjenhøjde, sørge for at de får mulighed for at udvikle sig og styrke deres sociale relationer. Og denne takketale, bekræfter os i at der er valgt rigtigt, alt Martin nævner, er indbegrebet af Jyllinge FC’s værdier – stort tillykke Martin.

Årets Frivillige blev Dorte Larsen og er valgt af bestyrelsen, for den store indsats Dorte altid yder i vores klub. Dorte var en af de store kræfter bag Jyske 3-bold og uanset hvornår vi har brug for en ekstra hånd, så står Dorte klar.

Dorte var noget overrasket og sad klar til at tage billeder, da Michael råbte hendes navn op. Dorte fortalte at hun nu har været frivillig i klubben i 9 år og så længe det er sjovt, så vil hun blive ved.  

Sidst skal det nævnes at vi i 2017 havde 3 rækker der vandt deres rækker 2005 drenge, 2005/2006 piger og 2002 drenge der nu skal spille U16 øst. Ydermere blev vores dygtige Superveteraner sjællandsmestre – der skal lyde et kæmpe tillykke til dem alle.

Med denne gennemgang vil vi i Bestyrelsen, sige Jer mange tak for et fantastisk 2017. Vi glæder os til 2018 og ser frem til at møde Jer alle på banerne.

 

Vi sætter enormt stor pris på Jeres engagement i vores alle sammens fodboldklub, Fodboldklubben For Alle – Forza Jyllinge FC