Formandsskifte i Jyllinge FC

08. november 2021 kl. 14:11

Formandsskifte i Jyllinge FC

Michael Talchow stopper efter flere år i bestyrelsen hos Jyllinge FC, hvor han indtrådte først som bestyrelsesmedlem og blev senere valgt som formand.

Michael er en "rolig ildsjæl" som arbejder hårdt, struktureret og er yderst økonomisk bevidst. Han medvirkede til at styre klubben igennem en finansielt vanskelige situation i starten af hans periode og efterlader JFC nu med en positiv bundlinje som vi kan bygge på i fremtiden.

Jyllinge FC anerkender med kæmpe, kæmpe stor tak!  til den afgående formand Michael Talchow for hans store solide arbejdsindsats for klubben, og vi glæder os til at møde dig på Spraglehøj i fremtiden til socialt hygge og stærkt fællesskab.

Martin Jacobsen er blevet valgt som formand i klubben. Martin og har fået sin fodboldopdragelse i Brønshøj Boldklub, og har boet i Jyllinge siden 1990.

Han har været omkring Jyllinge FC siden år 2000 - i mange forskellige roller b.la. som forældre, træner, holdleder, sponsor, aktiv spiller og som tidligere bestyrelsesmedlem i perioden fra 2006 til 2014.

Bestyrelsen er endvidere blevet udvidet og styrket med 2 ekstra medlemmer

så “holdet” i fremtiden ser således ud:

• Martin Jacobsen - Formand
  • Torben Grünheit - Næstformand og sekretær