Menu

Kom og se semifinalen på storskærm

image
07. juli 2021 kl. 08:56
Jyllinge - vi kører med storskærmsarrangement på onsdag 🇩🇰⚽️🍾☀️
Vi ville gerne invitere jer ALLE herop ❤️. Restriktioner og kort aftræk gør, at vi lige nu godt tør invitere 500 - og det gør vi 💪 (når Danmark er i finalen er vi klar til flere 😜). Det er først-til-mølle ved porten på Spraglehøj, og vi glæder os til at se jer allesammen.
Program
18.00: Dørerne åbner (husk coronapas for + 15 år)
18.00-20.30: Salg af EM-Frankfurter (30 kr)
18.00-Sejren er hjemme: Baren er åben (øl, vand, snacks)
Der er DJ med fællessang og slagsange hele aftenen.
Arrangementet er gratis - for alle skal have mulighed for at være med. Det kan KUN lade sig gøre, fordi Jyllinge hjælper Jyllinge ❤️.
- Fodboldens Venner, Jyllinge FC, Kvickly, Velkommen og JGI bakker alle op.
- Vi tror også på, at jer, der kommer på dagen, vil støtte med køb af pølser, øl, vand mv (Øl til 20 kr., vand til 10 kr.). Så mad og drikke må ikke medbringes.
- Fordi frivillige knokler derudad - husk det, også hvis der er lidt kø til pølserne 😊
Flere vil gerne støtte op - og vi er SÅ taknemmelige 🙏. For de der har lyst til at støtte op, så er hver en krone velkommen på Mobilepay 800996 med teksten “Sejreniland”.
Husk, at du ikke kan tilmelde dig via Facebook - det er et spørgsmål om økonomi og frivillige hænder. Så kom op, når dørene åbner, og nyd en fantastisk aften ☀️
Endnu engang TAK til alle der viser interesse og støtter op og ikke mindst til alle de frivillige, der allerede nu knokler for, at det hele kan gå op.
Kom så Danmark! Forza 4040 ❤️