Menu

Jyllinge FC - en klub for alle!

image Mikkel Damsgaard - sidste skud på stammen.
11. december 2017 kl. 10:25
5 spillere i superligaen med rødder i Jyllinge FC

I Jyllinge FC er alle, der har lyst til fodbold velkommen, vi er en breddeklub, med fodbold i focus, men vi kan også mere end det og det er vi stolte af!

Gennem årene har vi sendt spillere videre til større klubber, der kunne matche og videreudvikle deres talent. Indtil nu har vi haft fire spillere, der har spillet i Superligaen. Frank Hansen, Niklas Rohde, Ruben Bagger, Christian Gytkjær og nu også Mikkel Damsgaard. Mikkel har indtil 2013 spillet på Jyllinge FC's årgang 00 og efter at der havde været flere bud efter ham, rykkede han til Farum boldklub og sidenhen ind som en del af FC Nordsjællands U17 trup og videre i U19 truppen.

Året 2017 har været det helt store år for Mikkel. I sommeren tog han med superliga truppen på træningslejr. Den 27. september blev det til senior debut i pokal kampen mod Vejgaard og søndag den 26. november blev det til Superliga debut i kampen mod AC Horsens på Right to Dream park. 

For to uger siden fik Mikkel så debut på det Danske U-18 landshold.

Vi sætter en ære i at få vores talenter videre, hvis det er det bedste for dem. Fra administrationens side, ligger arbejdet i, samarbejde med andre klubber, skabe kontakter og lytte til spillerens ønsker. I den anledning vil vi nævne, at vi utrolig glade for vores aktuelle samarbejde med FC Roskilde, der har et fantastisk setup, for unge talenter. Derudover må alle vores frivillige ikke glemmes! Trænere, holdledere, forældre der alle bidrager til vores klub! Husk at uden dem, havde vi ingen talenter. Helt personligt er det vigtigt for mig, som forretningsfører, at trænerne bliver værdsat og føler sig det, uden jer var her hverken plads til, fodboldnovicer, fodboldentusiaster eller fodboldtalenter. Så kæmpe TAK for jeres indsats!

Der skal lyde et stort tillykke til Mikkel, fra hele klubben. Forza Jyllinge FC

Luk