Menu

Jyllinge FC og PC Schematic indgår historisk sponsoraftale.

20. februar 2016 kl. 16:17

Jyllinge FC og PC Schematic har indgået en historisk stor aftale, der skal være med til at støtte det fremtidige arbejde i Fodboldklubben For Alle. PC Schematics Bestyrelsesformand og grundlægger, Ove Larsen, har selv tidligere spillet i klubben, og firmaet har en stærk forankring i Jyllinge.

Der var smil og glæde i stemmen, da Bestyrelsesformand i Jyllinge FC kunne præsentere den ny-indgåede aftale med PC Schematic for resten af bestyrelsen i Jyllinge FC. ”Dette er en historisk stor aftale vi har indgået. Både i forhold til varighed, men også i forhold til økonomi. Det er et stort rygklap til klubben, og det arbejde der hver dag gøres ude på banerne”.

PC Schematic, der blev grundlagt i Jyllinge i 1978, af Ove Larsen og en partner, er i dag Danmarks største leverandør af software til dokumentation af styringer i produktion. PC Schematic både udvikler og producerer software til automation, der sikrer kunderne, typisk produktionsvirksomheder, et overblik over processerne. Det er f.eks. et uvurderligt værktøj til at kortlægge hvor fejlen er opstået såfremt at produktionsanlægget pludseligt står stille, således at man kan spare værdifuld tid.

Grundlægger af PC Schematic, Ove Larsen, er selv tidligere spiller i Jylllinge FC, og med et barnebarn på et af klubbens hold samt en datter som holdleder og senest medlem af bestyrelsen, så Ove en god mulighed for at støtte lokalsporten i Jyllinge. ”Jeg har selv spillet i mange år, og støttet klubben igennem forskellige tiltag. Blandt andet med mål-aktier på min datters hold. At vi nu kan støtte klubben med denne aftale, er vi meget stolte af. Det er en klub vi, i familien, har brugt meget tid i igennem årene, og vi er overbevist om at vores støtte kan være med til at gøre en forskel i Jyllinge FC”.

I aftalen indgår banner-reklamer, tryk på 1.seniors spillertøj og tøj til ungdomshold. Klubbens medlemmer, og besøgende i klubben, kan således se frem til at stifte endnu større bekendtskab med PC Schematic logoet, og virksomhedens positive effekt på Jyllinge FC.

At aftalen kom i stand skal udover PC Schematics velvilje også tilskrives Carsten Bjørke, forretningsfører i Jyllinge FC, der har arbejdet på denne aftale i længere tid, og som gør en utrættelig indsats for at skaffe midler til arbejdet med fodbolden i Jyllinge FC.

 

Ved spørgsmål kan kontaktes:


Michael Rosenbom /
Mrosenbom@gmail.com /2729 9535

Casper Boe Jensen / CasperBoeJensenjfc@gmail.com /2873 8710

Luk