Menu

Nyt udvalg skal styrke det sportslige fundament i Jyllinge FC

Brian Ditlev
24. september 2016 kl. 21:01

 


Som et led i den fremtidige organisering i Jyllinge FC, med det klare formål at få flere hænder om de mange opgaver, og sikre at alle opgaver bliver løst på bedst mulig vis, kan Jyllinge FC nu offentliggøre det første underudvalg der har set dagens lys. Sportsudvalget, som det er døbt, vil blive anført at mangeårig træner i Jyllinge FC Brian Ditlev, der har sagt ja til at være tovholder.

 

Udvalgets opgave er at sikre den sportslige udvikling i Jyllinge så udvikling og fastholdelse bliver en fuldt integreret del af vores klub.

Igennem træninger, kurser, vidensdeling og andre aktiviteter skal sportsudvalget være med til at øge glæden ved at være både træner, spiller, frivillig og forældre.

Sportsudvalget i Jyllinge FC, har som sin fornemmeste opgave at være tovholder på den sportslige udvikling i Jyllinge FC.

Sportsudvalget skal sikre at Jyllinge FC til stadighed er fodboldklubben for alle, og at dette gør sig gældende på banerne, i form af niveau og aldersmæssig-svarende træning.

Sportsudvalget er ligeledes afgørende for udformningen af Jyllinge FC’s sportslige politik, den bordeaux tråd, og skal sikre at Jyllinge FC kan rumme både dem der søger udvikling og resultater og dem der tiltrækkes af de sociale elementer eller andre ting i fodbolden.

Det sportslige udvalg har et tæt samarbejde med bestyrelsen og afdelingsudvalgene, men fokuserer udelukkende på den sportslige side af Jyllinge FC

Indtil videre tæller udvalget udover Brian Ditlev; Sportsambassadør Kristian Forman samt Pigetræner og bestyrelsesmedlem Tonny Frederiksen og drenge 04 træner René Linde.

Dog har udvalget behov 2-3 personer mere som har lyst til at bidrage med sportslig udvikling i Jyllinge FC.

 

Syntes du dette lyder spændende og interessant og helt uforpligtende, gerne vil vide mere er du velkommen til at kontakte Brian Ditlev på telefon 2290 1634 eller mail brian_ditlev@dell.com

Luk