Menu

Opråb til alle der kommer i klubben!

image
Henrik Müthel (Preface: Casper Boe Jensen)
02. december 2016 kl. 12:20

Beskeden er kort: Vi skal alle blive bedre til at passe på Vores klubhus!

Desværre er vi inde i en uheldig tendens, med hærværk, glemt lys på banen, alarmer der går i utide og ulåste døre. Alle ting som er med til at koste klubben uforholdsvis mange midler. 

Derfor dette opråb til ALLE der kommer i klubben, forældre, trænere, spillere og andre, lad os nu ALLE gøre en indsats for at værne om Vores klub! 

Nedenfor kan man læse et specifik eksempel på en træner og en spiller der tog ansvar, og det vil vi på det kraftigste opfordre alle der ser, eller hører, noget der skader vores faciliteter om at gøre. Lad os ALLE tage et ansvar!


Har man spørgsmål eller andet i forhold til hvordan man slår alarmen korrekt til, hvilke døre der skal låses, eller hvordan man kan hjælpe til at værne om klubben er man velkommen til at kontakte forretningsfører Carsten Bjørke på cb@jyllinge-fc.dk. 

(Nedenstående tekst er udgivet med tilladelse af de implicerede parter)

Vær med til at passe godt på vores nye klubhus.
Vi har i så mange år sparet op og ventet på vores lækre klubhus, som kun er to år gammelt. Vi skal have det mange år endnu og det skal stadig være lækkert at komme i.
Vi nyder stadig de attraktive faciliteter hver eneste gang vi er i klubhuset og klubbens andre faciliteter.
 
Baggrundsinfo
Desværre har der været hærværk i nogle af klubhusets omklædningsrum og indtil skaderne er udbedret ser det naturligvis ikke pænt og godt ud. MEN derfor skal vi stadig passe godt på huset og ikke gøre skaderne større.
Desværre oplevede jeg inden vores kamp i søndags efter at have været i boldrummet og drengene klæder sig om, at jeg kommer tilbage i omklædningsrummet og ser ben/fødder med fodboldstøvler på oppe på væggen, hvor en af skaderne er i forvejen.
Det gjorde mig umiddelbart ked af det og frustreret over opførslen og stopper det med det samme.
 
Det er bare ikke i orden. Der er heldigvis en enkelt spiller, som gjorde opmærksom på at det ikke er i orden inden jeg træder ind, men bliver overtrumfet.
 
Pointen
Vi bliver simpelthen nød til at have en kultur i klubben, hvor vi passer på tingene som derhjemme og gøre os umage med at behandle huset, materialet ordentligt uanset om der en voksen til stede eller ej. Så skal det være legitimt at meddele det snarest muligt til en leder uden at det får andre konsekvenser, herunder duksemobning.
Det er dit og mit klubhus og det er ment i den forstand, at det er alle os der kommer på Spraglehøj, som skal passe på det , behandle det godt og forlade det, som vi selv vil modtage det.
 
Undskyldende omstændighed
Det får ingen konsekvens for den enkelte spiller i denne situation, idet jeg kender ham særdeles godt igennem 8 år som en sød og fornuftigt ung mand på 13 år. Der nåede ikke at ske noget, men opførslen overrasker mig.
 
Hvad gør vi?
Tag dialogen derhjemme og hjælp os alle sammen til at blive bedre til at passe på alting og det gælder jo ikke kun i fodboldklubben. Vigtigst af alt: sig fra, når man ser noget som ikke er i orden og tag ansvar. Bonus Pater’en, som vil opføre sig fornuftigt i enhver given situation kommer bare længst og bliver værdsat.
 
Når det så er sagt
Så har vi det kanon godt og utrolig sjovt, når vi er til fodbold. Det skal vi blive ved med. Foruden det fodboldmæssige, så er det lige så vigtigt at vi har det godt og sjovt sammen. Det giver sammenhold og styrker samværet.
Luk