Menu

Samarbejdsaftale med Brøndby IF Kvinde Elite

Casper Boe Jensen
13. august 2015 kl. 10:21

Jyllinge FC indgår samarbejdsaftale med Brøndby IF

Jyllinge FC og Brøndby IF Kvinde Elite har indgået en officiel Klubsamarbejdsaftale, der skal sikre et attraktivt pige/kvinde fodboldmiljø både på og udenfor banen. Samarbejdsaftalen omfatter både sportslige og kommercielle initiativer, og er et led i Jyllinge FC’s ambitioner om at være fodboldklubben for alle. Det er samtidig den første samarbejdsaftale indgået af BIF på kvindesiden.

 

Jyllinge FC har dags dato sat deres signatur på en samarbejdsaftale med Brøndby IF’s Kvinde Elite. Et samarbejde som begge klubber forventer, kan være med til at øge udviklingspotentialet i Jyllinge FC’s pige/kvinde afdeling. I samarbejdsaftalen indgår flere sportslige initiativer, blandt andet indgår besøg fra Brøndby IF’s Kvinde Elitetrænere, specifiktræning af talentspillere og hjælp til talentudvikling i Jyllinge FC.
Ligeledes forpligter Jyllinge FC og Brøndby IF sig til at være i tæt dialog om spillere, der har niveau til at prøve sig selv af i Brøndby IF. Ligesom klubberne vil være i tæt dialog om spillere, der skifter fra Jyllinge FC til Brøndby IF, for at sikre spillerens trivsel og fodboldglæde. Jyllinge FC er de første til at indgå en samarbejdsaftale med Brøndby IF på kvindesiden, og begge klubber ser frem imod samarbejdet med stor optimisme. 


Om aftalen udtaler Marianne Henriksen, pige og damesenior træner i Jyllinge FC: ”Vi er både glade og stolte over at have indgået denne aftale med Danmarks mest succesfulde pige/kvinde afdeling igennem tiderne, og vi er sikre på, at det nok skal blive taget godt imod af pigerne”.

 

Aftalen skal ses som et led i Jyllinge FC’s fastholdelsespolitik, og aftalen bidrager i denne henseende med inspiration fra Brøndby IF, samt konkrete erfaringer fra en af Danmarks største pige/kvinde afdelinger. Ligeledes er aftalen med til at ”hæve overliggeren” for, hvad Jyllinge FC kan tilbyde i pige/kvinde afdelingen, og aftalen er derfor en del af Jyllinge FC’s ambitioner om at være fodboldklubben for alle.

 

Udover de allerede nævnte elementer kan Jyllinge FC’s piger/kvinder også se frem til at få et indblik i, hvad det vil sige at spille i Brøndby IF. En klub der hver sæson spiller med om Champions League trofæet, det danske mesterskab samt den danske pokaltitel. Jyllinge FC’s piger/kvinder får nemlig mulighed for at komme og se Brøndby IF spille i 3F ligaen, samt Champions League. Ligesom de yngre piger i Jyllinge FC får mulighed for at blive indmarch piger til Brøndbys kampe.

 

I aftalen imellem de to klubber forpligter Brøndby IF sig til at samarbejde med Jyllinge FC omkring afholdelse af events. Samarbejdet imellem de to klubber er derfor også et samarbejde udenfor banen, og kan bidrage til en yderligere opkvalificering af Jyllinge FC’s arbejde, om dette udtaler Michael Rosenbom fra Jyllinge FC’s bestyrelse:

 

”Som klub er det klart, at vi kan lære rigtig meget af Brøndby IF, og på denne måde håber vi også at kunne trække på noget viden og nogle erfaringer fra Brøndby IF Kvinde Elite”.

 

Aftalen løber i første omgang til den 30/6/2017, hvorefter klubberne vil evaluere og revurdere samarbejdsaftalen på baggrund af de erfaringer der bliver gjort.    

 

 

Ved spørgsmål kan kontaktes:

 

Formand Michael Rosenbom på tlf.: 27 29 95 35 / mrosenbom@gmail.com

Kommunikationsansvarlig Casper Boe Jensen på tlf: 28 73 87 10 / nwanko2767@hotmail.com 

 

På vegne af Jyllinge FC’s bestyrelse.

 

        

Luk