Menu

Ny i klubben?

Kære medlem,

Tak fordi du valgte at tilmelde dig eller dit barn til Jyllinge FC. På denne side kan du finde nogle praktiske oplysninger, som ville hjælpe dig at finde rundt og få et godt start i klubben.

Hvem er mine kontaktpersoner?
Du kan finde dit hold, holdkammerater og trænere oppe i menuen under "Hold". Her kan du vælge dit hold og læse lidt mere om jeres træningstider og baner.

Hvis du er interesseret i at kontakte klubben, er du velkommen at kontakte Thomas Elmar som er vores forretningsfører eller en af vores bestyrelsens medlemmer som du kan finde i højre side af denne side. 

Hvordan finder jeg mig rundt på Spraglehøj?

Oversigt over Språglehøj
Du kan se et oversigtskort ved at følge dette link: Spraglehøj

Omklædning
Før og efter træning samt i forbindelse med kampe benyttes en af vort omklædningsrum. Disse er ikke fast reserveret, så simpelt tjek for den næste ledige rum. Husk at opbevaring af jeres egedele er på eget ansvar. Vi forslog at I kun har jeres omklædningstøj i kabinen - resten er mest sikkert derhjemme.

Klubhus
Vi er stolte af vores dejlige klubhus hvor vi du finder vores cafe og andre underholdningsmuligheder. Venligst være varsom med klubbens egedele, så at alle kan få glæde af dem i lang tid. 

Klub-Cafe
Vi har en lille cafe på første sal af vort klubhus hvor vi holder åbent om weekenden (når der er kampe) og nogle udvalgte dage (bliver annonceret før). Her kan du købe alt fra vand, kaffe til mindre retter (fe. supper eller toast) når vi holder åben.

Hvornår og hvorhen træner vi?
Hver enkelte hold i klubben er tildelt en træningstid. Træningstiderne kan du finde på din holds oversigtside

Hvad skal jeg tage med til træning/ kampe?

Tøj til holdet
Til træning benytter de fleste hold deres eget tøj.
Den enkelte spiller skal selv købe kampsæt (trøje, shorts og sokker). Nogle hold klarer kamptøj-indkøb ved hjælp af en sponsor. Spørg din træner eller holdleder for at høre næremere.

Andre materialer såsom bolde, veste, kegler.
Hver hold har 1 sæt bolde til rådighed og typisk også andre utensilier som bliver brugt under træningen. Dine trænere holder styre på dem.

Må man deltage i træningen selvom man er ikke medlem endnu?
Hvis du er usikkert om fodbold er noget for dig, så må du gerne deltage i nogle enkelte prøvetræning, før end at du skal indmeldes i klubben. Ønsker du at tilmelde dig, så kan du bare benytte den her link: Indmeldelse

Hvad er Kampklar? Og hvordan bruger man det?
Kampklar en af DBUs Apps (eller online hjemmeside) som kan bruges til at følge ens hold såsom få mange nyttige oplysninger ang. kampe etc. Du kan få adgang på web via Mit DBU samt i "Fodbold" App på Appstore (Google og Iphone) og den er helt gratis at installere. Bl.a. kan I se følgende i Kampklar:

 • Tilmelde dig/dit barn til kamp og træning
 • Få dit eget personlige overblik over dit/dit barns/dine børns aktiviteter
 • Byde ind på opgaver omkring holdet
 • Få adresseliste på holdet
 • Eksportere aktiviteter via iCal til din egen kalender

Du kan lær mere om Kampklar her: https://www.dbu.dk/klubservice/it-tilbud/kampklar-styrker-holdet/

Er der nogle vigtige møder som vi skal huske?
Klubben inviterer til en generalforsamling (typisk i marts måned) som vi kun kan opfordre at deltage. Det er medlemmers mulighed for at høre mere om klubbens udvikling og spørge ind til konkrete emnder. Udover det afholdes der forskellige møder i børne- og ungdomsafdelingen i løbet af året som primært er for holdets trænere/ledere. Også her er opfordrer vi at deltage, da det er her at input til træningstider, materialer mv. indhentes. Det er også i disse møder, at der er mulighed for en fælles snak om forhold i klubben generelt med andre trænere og ledere. 
Desuden bliver typisk også afholdt forældremøder for enhver hold som bliver styret af din trænere og holdleder. 

Klubbens holdning om alkohol, stoffer og pædofili
Vi har udarbejder en del regler ang. klubbens holdning til forskellige samfundsemner såsom alkohol og pædofili. Du kan læs næremere om det her: Klubbens politikker

At være forældre...
Vi ser meget gerne at forældre til børn i klubben engagerer sig i deres børn og i klubben. Som udgangspunkt forventer vi at afholde mindst et forældremøde - typisk i starten af sæsonen. Her anbefaler vi enhver forældre at deltage for at være opdateret om de seneste tiltag til kommende sæson. 

...og ikke mindst DBU's 10 forældrebud:

 1. Mød op til træning og kamp – dit barn sætter pris på det
 2. Forhold dig i ro på sidelinjen – lad børnene spille
 3. Ophold dig kun langs den ene sidelinje – og i god afstand til trænere og spillere
 4. Respekter trænerens beslutninger – vær positiv og støttende
 5. Respekter dommerens beslutninger - se på dommeren som en vejleder
 6. Skab god stemning ved kampene – byd fx. udeholdets forældre på kaffe
 7. Spørg om kampen var spændende og sjov – ikke om resultatet
 8. Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr – overdriv ikke
 9. Bak op om holdets og klubbens arbejde – din indsats bliver værdsat, ikke mindst af dit barn
 10. Husk på, at det er dit barn som spiller fodbold - ikke dig!

Hvis du ellers i tvivl om noget, så er du velkommen at kontakte vores forretningsfører eller bestyrelsen (se til flere informationer til højre).

Luk